De toekomst door heartiness, Geloof leidt tot de wereld

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd

Certifications
China Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd certificaten
China Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd certificaten
Customers Reviews
De samenwerking is zeer prettig, is de machine groot, zullen wij in de toekomst blijven samenwerken

—— Michael

De zeer professionele fabrikant van broodje die machine vormen, is de machine zeer goed ontvangen en, en zal blijven gebruikt kopen

—— Joanna

Een zeer goede Chinese leverancier

—— Burne-Jones.

Ik ben online Chatten Nu

Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
1
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : ChaoYi
Aantal werknemers : 50~100
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : < 10%

Het broodje die van Cangzhouchaoyi machinesco., Ltd vormen is manufactory specilized koudwalst binnen het vormen van materiaal en automatische productie.

China Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Chao Yi heeft verscheidene professionele certificatie overgegaan, die het systeemcertificaat van de veiligheidsbescherming, milieubescherming en energie - het certificaat van het besparingssysteem, en ander kwaliteitscertificaat en erecertificaat zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van Kleurenstaal vormt machines, purling machine van C en van Z, Verglaasde tegel vormt machine, het paneelbroodje van de staal structureel vloer vormt machine, het broodje van het sandwichpaneel vormt machine, wegvangrail vormt machine, downspout machine vormen, het broodje van het autopaneel vormt machine, de deurbroodje van het broodjesblind vormt machine, blad materiaal scheuren, en andere materiaaltoebehoren die.

China Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Wij zijn gewijd aan het ontwerpen van, het ontwikkelen van en de productie van drukapparatuur 10 jaar. Wij hebben hoogte - kwaliteits professionele teams, bekwame talenten, sterke technische kracht, sterke en onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, geavanceerd productiemateriaal en een perfect systeem van de naverkoopdienst.

China Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Er zijn het professionele ingenieurs klaar naar het buitenland gaan om de installerende, zuiverende dienst en technische gids te verlenen. Wij proberen ons beste op dit gebied. De machines door onze fabriek worden geproduceerd zijn verkocht wereldwijd zoals Rusland, Kazachstan, Engeland, Amerika, Italië, Australië, Filippijnen, India, Thailand, Nigeria en Syrië, enz. die

China Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Ons doel is eenvoudig: de beste machines aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken Perfecte Laser, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.
 

 

Contactgegevens
Cangzhou Chaoyi Roll Forming Machine Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Zhao

Tel.: +8613784742176

Fax: 86-0317-7762870

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)